За нас  

e-team

Ние в Solymar Services знаем колко важен е екипът за постигане на добри резултати. За това се стараем да създадем условия за персонално развитие и реализация на всеки член на нашия екип.
Подходящата квалификация, съответстваща на длъжността на всеки един от нашите служители и богатия практически опит са гаранция за високия професионализъм на нашия екип.
Това сме ние!

Staff Member
Staff Member
Staff Member

Staff Member
Staff Member

Какво можем?

Изработване на уеб страница

Ние ще изработим уеб сайт според всички Ваши желания за максимално кратко време и на добра цена. Ще получите напълно функционален, стилен, запълнен със съдържание, снимки, информация и съобразен със всички новости и изиквания уеб сайт. Разбира се и със поддръжка за всички мобилни устройства.

Оптимизация за търсачки

Оптимизацията за търсачки е много важен процес от създаването на един уеб сайт а също така и след това. Вие изберете ключова дума, която да съответства на съдържанието на страницата Ви и ние ще направим така че да сте сред първите резултати. Прочетете повече в нашата статия за сео оптимизацията и резултатите от търсенето по ключова дума.

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжката на уеб сайт е обновяването на системата, дизайна на сайта и измененията с течение на времето, също така, и когато има нужда от допълване на информацията в него. Поддръжката на уеб сайт също така включва и ежедневни копия на информацията, базата данни, снимките, продуктите и т.н.

Маркетинг и реклама

Quisque sagittis consequat elit non scelerisque. Cum sociis natoque et magnis dis montes, nascetur ridiculus mus. Sed sed leo, et risus. Sed sed leo risus mauris.

Хостинг услуги

Преглагаме хостинг услуги от нашите партьори Solymar.bg.

Умения и опит

Уеб дизайн 99%

Програмиране 94%

Професионална поддръжка95%

SEO оптимизация 85%

Маркетинг и PR 63%

Хостинг решения 95%